Stoffenspektakel Barneveld

Vandaag was het weer Stoffenspektakel in Barneveld.
Ik was er om half 10, dus mooi op tijd. De kinderen kon ik gelukkig thuis laten, want zij hebben er echt niks aan, en ik zelf dan ook niet, en al die honderden mensen die daar ook lopen, ook niet. Pf, wat ben ik dan blij dat manlief thuis werkt...
Ik had niet echt een planning wat ik precies nodig heb, omdat Esther al klaar is voor de zomer, en Jennieta niet goed weet wat ze wil.
Dus het was lekker snuffelen tussen de lappen, heeeeel veeeeel mensen gesproken en heeeeel veeeeel gekocht!
Daara hadden ze een kraam voor 2,50 per meter, daar kocht ik witte tricot, van dat flubberspul, daar nam ik maar liefst 5 meter van mee. Het ligt er wel, en Jennieta zag daar toch al een ballonrokje in. Of het kwalitatief goed blijft, weet ik niet, maar dat zal de tijd wel leren.
Ze hadden ook hele leuke tricot met kleuren, dat zag ik ook wel zitten. Ik heb Jennieta ondertussen al om, dat dat echt een leuke rok gaat worden. ( moet ik wel waar maken natuurlijk!)
Voila; dat zijn de lappen:
O ja, die met gereedschappen, die had ik bij Lilian van Kleurenmix gekocht, en heb ik nu een bjpassende effen lap gekocht, om het niet al te bont te maken.

Daarnaast was een kraam met 1,75 per meter. daar lag hele mooie stretch katoen, wit, ach, gelijk maar 4 meter meegenomen. Altijd handig om in huis te hebben, nietwaar? Je zou maar misgrijpen;-))
Van Lilian kreeg ik een korenblauw lapje, daar wilde ik wat bij zoeken. Ik heb 2 soorten meegenomen, dus ik moet nog even zien, wat het gaat worden. Die met de hartjes was wel 2 euro per meter, dus weer 2 meter gekocht;-)
Ik kocht vandaag bewust eens geen rose, daar ligt echt nog wel het een en ander van.
Een couponntje met mooie blauwe bloemen, die had ik voor een nichtje in gedachten, want ik kreeg vanmorgen nog snel een mailtje van mijn zus, dat ik maar moest kijken wat leuk was. Mag voor haar dames ook wat gaan naaien.
Een een gebloemd/gevlekte lap, die onder een bruin vest moet komen, want we hebben ws in april een feestje. En nu maar hopen dat mijn broer ons uitnodigt voor zijn 25 jarig huwelijksfeest.

Ik hoop dat mijn verhaal en foto's een beetje duidelijk zijn, het bloggen ging niet zoals gewoonlijk, heb het via een omweg moeten doen.
Anders hoor ik het graag, dan moet er wat veranderd worden.
Voorlopig hoef ik me dus niet te vervelen, werk aan de winkel!
Volgende week eerst behang trekken boven, kamer op knappen, niet het leukste werk, maar hopenlijk gaat het wel opknappen.
Groetjes, Klazina