zaterdag 24 september 2011

Rimpelrok Jennieta

Een poosje geleden gaf Jennieta aan, dat ze niet alleen maar zelfgemaakte rokken wilde... Steek maar in je zak dus. maar goed, het is niet erg om een keer wat te kopen, maar om nu alles te kopen.. dat wordt me iets te gortig. We hebben dus gekeken wat ze voor de winter nog wilde en nodig had, en wat ik daar zelf van kan maken. Nu vindt ze de rimpelrokken wel heel leuk, dus daar wilde ze dan wel wat van. Van de week op de stoffenbeurs had ik wat tricots meegenomen en daar kon ze uit kiezen. Ze wilde zelf graag wat basisrokken, op deze leeftijd wil je geen bedrukte rokken meer.
Maar nu graag een keer met 6 rimpels, en ik moet zegen, het staat haar superleuk.
Moet je nagaan wat je in de winkel betaal voor zo'n rokje, dan ben je rond de 40 euro kwijt voor een kindermaat, en nu met elastiek en garen, rond de 7,50. Toch leuk, als je zo rekent.


Geen verschil de voor en achterkant, dat is makkelijk aantrekken!
Ze had erg haast, dus ze heeft hem iets scheef aan, maar hij is verder recht!
Ik vind hem erg leuk staan.

Groeten en een zonnige dag toegewenst, Klazina

3 opmerkingen:

zigzag zei

Hoi

Goed gelukt,is een dunnere stof of niet doe je nou aan de binnenkant voering ook elastiek vroeg ik mij af die van mij was nog niet helemaal naar mijn zin maar de aanhouder vindt dus probeer het zo weer.

groetjes jennie

Kaatje zei

Wederom weer een mooie rok. Staat haar erg mooi.

Groetjes Bianca

Jenny zei

Hallo Klazina, ik kwam jou blog tegen toen ik op zoek was naar een bepaalde soort rok. Wat zijn de rimpelrokken en de gedraaide rimpelrokken geweldig mooi. Nu zie ik dat het alweer een mooie tijd geleden is dat je dit geplaatst hebt, maar nu ben ik nieuwsgierig hoe ik aan de patronen kom. Ik heb maar 50.