dinsdag 5 juli 2011

3 van 7

Deze dag dus wel een turbo op de naaimachine. Vanmiddag voor Esther een draai/ballonrokje gemaakt. Ik heb hem al vaker gemaakt en heb wel schik van dit model. Maar ik vind ze iets aan de korte kant voor de winter, dus had ik hem verlengd. Maar toen ik hem afhad, vond ik het model er af, een beetje hangerig. Ik heb aan de binnenkant elastiek genaaid, aan de zoom, zodat ie nog iets meer opbolt.
En ook nog een foto van Gerben met zijn blouse aan, hij zit naar mijn idee helemaal super!Het pyjamajasje wat Esther aan heeft, had ik van de winter gemaakt. Ik vond het geen fijne tricot, rekte bijna niet, dus dan maar een pyjama;-))

Groeten en een fijne avond, Klazina

3 opmerkingen:

@Let zei

Pffft, je gaat echt als een speer ;-)
Complimenten hoor, je kids zien er weer uit om door een ringetje te halen!

Groeten, @Let...

Riny zei

ondanks dat de kids vakantie hebben rollen de maaksels uit jouw naaimachine.Het blousje voor Gerben vind ik schattig staan.De koetjes lopen prachtig recht in het weiland...:-))
Het rokje van Esther had wat mij betreft wel ietsje korter gemogen.Dan staat het net wat pittiger van de winter met een mailot. Vind je niet erg toch dat ik het zeg? Of groeit Esther erg hard? Sterkte in de naairace hoor...denk aan jezelf...groetjes Riny

zigzag zei

nou mijn complimenten dat je dat voor elkaar krijgt in de vakantie bij mij komt niks uit handen dan wat betreft naaiwerk

gr jennie