donderdag 9 juni 2011

Rimpelrok voor Riny

Vandaag heb ik voor iemand van sancho een rimpelrok gemaakt. Ik had er al eerder 1 gemaakt, waar ze zo'n plezier van heeft, dus wilde ze er nog graag 1 hebben.
Het is een ideale rok om mee te fietsen, en aangezien zij veel fietst, dan is zo'n rok erg prettig.
Maar ik was niet van plan om hem op mijn blog te zetten, maar op de 1 of andere manier doet mijn mail het niet, anders had ik hem doorgemaild. Nu hoop ik maar dat zij mijn blog leest;-))
Gisteren had ik haar al de foto gemaild welke stof ik gekocht had. Ik was er zelf gelijk   verliefd op. Dus mocht zij hem niet mooi vinden, dan belandde deze lap gewoon in mijn kast. Maar zij vond hem ook erg mooi, en ja, eigenlijk heb ik wel genoeg kleren. Dus maar niet getreurd!!!
Dus Riny, ik hoop dat je hem mooi vindt. Als mijn mail het weer doet, hebben we wel weer verder contact.
Groetjes, Klazina

7 opmerkingen:

Danielle zei

Je hebt een goede smaak Klazina! Riny zal daar denk ik wel weer erg blij mee zijn. Hoeveelste rimpelrok was dit? hahaha!
groetjes Danielle

Elise zei

Prachtige stof, zeg!!

Elfi zei

Wederom een prachtige rok!

Groetjes,
Roelfina

Klavertje Kleding zei

Prachtige rok geworden. Ze zal hem vast mooi vinden en met veel plezier dragen.
(Ben ook wel benieuwd op hoeveel rimpelrokken je zit :-)

Grt. Nel

Riny zei

Wowwww Klasina ik weet echt niet wat ik zie..ben helemaal blij met de rok.De stof is inderdaad prachtig van kleur.Kan er veel effen kleuren bij dragen.Wat ben je weer snel. Woensdag lag de stof nog op de markt in Putten haha en nu al genaaid.Je begrijpt wel dat ik bijna niet kan wachten tot de post komt:-)))
Vanaf hier wil ik je heel hartelijk bedanken voor het naaien. Ik probeerde je al te mailen..is nog niet gelukt. Ook de Blogreaktie werkte niet. Tot gauw...
Groetjes: Riny

janneke zei

Wat een mooie kleuren heeft de rok.
Ik zie dat jij aan de bovenkant een stukje zonder elastiek hebt gedaan.Is dat zodat hij dan op je buik beter zit?
Het zit lekker zo,n rok en het is zo makkelijk om te maken.ik had nog een lapje licht grijs met witte bloemetjes ,maar mijn man vond dat ik toch wel heeeeel veel kleding had :) (en lappen stof ook) dus ik bewaar de lap maar.

Khapa zei

Leuke blog heb je !
Wat prachtige kleren maak je ,ga je blog zeker volgen

Grts Khapa (elske29)