woensdag 1 juni 2011

Om in te bijten!

Vanmorgen had ik ingepland om een marsepeinen taart te maken.
Een poosje geleden heb ik in de kerk een workshop gevolgd, en dat leek me allemaal wel.
Dus een doos met wat spulletjes besteld, en omdat we morgen bezoek krijgen van mijn broer(tje) en zijn gezin, leek het me wel leuk om dan een taart te maken.
Het is superleuk om te doen, en ik ben zeker van plan, om hier meer  mee te gaan werken.
Dit is de 1e creatie die ik zelf gedaan heb, en ik moet zeggen, hij valt me niet tegen. Morgen maar uitproberen of de smaak ook goed is!
De 1e laag is gevuld met zwitserse room, en de 2e laag met slagroom en verse aardbeien. Daarna helemaal afgesmeerd met botercreme! (zeer goed voor de calorien, heb roomboter en 1,5 bus poedersuiker gebruikt, pftttt)
Fijne dag allemaal, gr, Klazina

1 opmerking:

Riny zei

Wat ziet jouw taart er verrukkelijk uit Klazina.Ik ben ook pas begonnen met taartdecoratie en maak alles glutenvrij.Je vulling lijkt me heerlijk.
En die verse aardbeien is natuurlijk altijd lekker.MMMM... Smul er morgen maar lekker van.
Die taart komt wel op denk ik....
Fijne dag met je familie...
Groetjes Riny